Връщания и Замяна

Последна актуализация: Юли 2023 г.

EN

Връщания

В Narcista сме посветени на предоставянето на най-доброто възможно пазаруване за вас. Като част от нашата услуга, предлагаме стандартно 14-дневно право на връщане. За да започнете процеса на връщане, моля, уверете се, че продуктът е в оригинално състояние - неизползван, неизпран, неповреден, с всички прикачени етикети и в оригиналната опаковка, включително хартиена и текстилна опаковка, ако има такава.

Ще се радваме, ако ни информирате за причините за връщането на даден артикул. Вашето мнение е важно за нас, тъй като Narcista е марка, която постоянно се стреми да се подобрява и развива.

Моля, имайте предвид, че разходите за връщане са отговорност на клиента, освен в случаи на производствени дефекти или погрешни поръчки.

Ако сте получили грешния размер или артикул, или ако има производствен дефект, свържете се с нас незабавно на info@narcista-company.com или чрез нашата контактна форма и ние ще покрием разходите за връщане.

За съжаление, не можем да приемем връщания на артикули от разпродажба.

 

 

Замяна

Замените са лесен и ефективен начин да получите желания артикул. За да замените продукт, просто върнете предишната покупка в посоченото състояние и направете нова поръчка за желания артикул. Поради ограниченото количество налично в Narcista, този метод ви осигурява желания артикул, преди да стане недостъпен. Ако имате специални заявки за замяна на продукт, не се колебайте да се свържете с нас на info@narcista-company.com или чрез нашата контактна форма.

 

Специфични артикули

Моля, обърнете внимание, че специфични артикули, като бански костюми и бельо, имат специални условия за връщане.

За този вид артикули, връщанията не са възможни, ако са били обличани без бельо или ако хигиенния стикер е бил отстранен. Ако тези инструкции не се спазват, връщането няма да бъде прието.

 

 

Грижа 

За да Ви помогнем в поддръжката на вашите облекла, предоставяме етикети за грижа със символи за пране и писмени инструкции на английски език. Въпреки това, ако се нуждаете от инструкции на български език, не се колебайте да се свържете с нас на info@narcista-company.com или чрез нашата контактна форма.

Моля, следвайте инструкциите за грижа, за да запазите качеството на вашите дрехи, тъй като артикули, които не са обработени съгласно тези указания, не могат да бъдат приети за рекламация.

 

 

Възстановяване на сумата

След като получим и проверим вашето връщане, ще Ви информираме за неговия статус и ако е одобрено възстановяване на сумата. Ако връщането Ви бъде одобрено, възстановяването ще бъде обработено обратно към вашия първоначално избран метод за плащане, в рамките на 10 работни дни. Имайте предвид, че може да отнеме допълнително време за вашата банка или компания за плащания, да обработи и отрази възстановяването на сумата. Оценяваме Вашето търпение и разбиране по време на този процес.

 

 

Допълнително

Като част от нашата ангажираност към непрекъснато усъвършенстване, си запазваме правото да актуализираме нашите политики за връщане и доставка по всяко време. Въпреки това може да сте сигурни, че ако направим промени, ще ви информираме незабавно за тях. Вашето удовлетворение и доверие са от съществено значение за нас и смятаме, че прозрачната комуникация е ключа за поддържането на отлична връзка с нашите клиенти.

 

Благодарим ви, че сте част от общността на Narcista. Вашето удовлетворение е наш приоритет и сме тук, за да ви помогнем през целия процес на пазаруване. Ако имате въпроси или притеснения, не се колебайте да се свържете с нас.

 

Екипът на Narcista Ltd.

 

EN