Политика за Поверителност

Последна актуализация: Юли 2023 г.

EN

В NARCISTA ние ценим вашата поверителност и се стремим да защитаваме личната ви информация. Тази Политика за поверителност е създадена, за да осигури ясно разбиране за начина, по който събираме, използваме и защитаваме вашите лични данни, при посещаване или покупка от нашия уебсайт. Когато използвате нашия уебсайт и услуги, вие се съгласявате с практиките, описани в тази Политика за поверителност.

 

Разбираме важността на поверителността и вярваме, че трябва да имате пълен контрол върху личните си данни. Тази Политика за поверителност пояснява стъпките, които предприемаме, за да осигурим сигурността и поверителността на вашата информация. Стремим се да обясним всичко относно информацията, която събираме, как се обработва тя и какви възможности имате по отношение на вашите данни.

 

Тази Политика за поверителност важи за всички посетители, потребители и клиенти на уебсайта на NARCISTA, независимо дали единствено разглеждате нашите продукти или правите покупка. Включват се данните, които ни предоставяте директно, както и данните, събирани автоматично чрез бисквитки и други технологии за проследяване.

 

Моля, уверете се, че събираните от нас данни служат единствено за конкретни, добре определени цели. Главно, те улесняват обработката на поръчките, осигуряват отличната поддръжка на клиенти и персонализират вашето пазаруване според вашите предпочитания. С вашето съгласие можем също да използваме вашия имейл адрес, за да споделяме вълнуващи промоционални оферти, актуализации и бюлетини, представящи нашите най-нови продукти и специални събития.

 

Като част от нашето усилие да защитим вашата поверителност, ви уверяваме, че вашето име, мобилен телефонен номер и адрес за доставка ще останат стриктно в рамките на нашия работен екип. Тези данни никога няма да бъдат разкривани на външни страни. Използваме тази информация, единствено с цел да се свържем с вас в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката или за да ви информираме за актуализации, свързани с вашите поръчки и интереси.

 

Искаме да ви уверим, че като потребител имате правото да редактирате или изтривате вашата лична информация. За да направите промени, влезте в профила си, където ще намерите необходимите опции за управление на вашите данни.

 

Този уебсайт е предназначен за лица на възраст над 16 години. Не бихме желали да събираме или запазваме информация от лица под тази възраст. Ако сте под посочената възраст, ви съветваме да се въздържате от разкриването на лична информация.

 

За клиенти под 16 годишна възраст, препоръчваме да потърсят помощ от по-възрастен близък при извършване на покупка от нашия уебсайт. Тяхното съдействие ще гарантира безопасно и удовлетворително пазаруване.

 

Запазваме си правото на актуализация на Политиката за поверителност от време на време, за да отразим промени в нашите практики или по правни или регулаторни причини. Когато направим промени, ще актуализираме датата в началото на политиката. Съветваме ви да преглеждате тази Политика за поверителност редовно, за да сте информирани как защитаваме вашите лични данни.

 

В NARCISTA вашето доверие е на първо място и отдаваме приоритет на запазването на поверителността и сигурността на вашите лични данни. Благодарим ви, за приемането на нашата политика за поверителност.

 

В случай че имате въпроси или опасения относно начина, по който обработваме вашата информация, не се колебайте да се свържете с нас, използвайки предоставената контакта форма. Вашето спокойствие е от първостепенно значение за нас и сме ангажирани да се справим с всички въпроси, които биха се появили.

 

Благодарим ви, че избрахте NARCISTA за предпочитаната си модна дестинация. За нас е удоволствие да съдействаме за вашето пазаруване.

 

Екипът на Narcista Ltd.

EN