Изпращане и Доставка

Последна актуализация: Юли 2023 г.

 EN

Национални поръчки – България

В онлайн магазина на Narcista, се стремим да осигурим бързо и ефективно обработване на поръчките. Ако направите поръчка преди 14:00 часа в работен ден, тя ще бъде изпратена същия ден. Поръчки, направени след 14:00 часа, ще бъдат изпратени на следващия работен ден. За поръчки, направени в петък след 14:00 часа или по време на празници или неработни дни, изпращането ще се извърши на първия работен ден след уикенда или празника.

 

За национални поръчки времето за доставка може да варира между 1 и 5 работни дни. Екипът на Narcista ще направи всичко възможно, за да се увери, че ще получите пратката си възможно най-бързо.

 

За доставки в България използваме услугите на куриерските фирми Speedy и Econt. Имате възможност да изберете между доставка до ваш адрес или взимане от техните офиси и пунктове за вземане на пратки. Цената на доставката се определя от фактори като тегло, размер и крайна дестинация на доставката (град и адрес) и се изчислява в онлайн количката.

 

По време на процеса на плащане, ще имате възможност да прегледате различните варианти на доставка, които са приложими за вашата поръчка. Ако изберете доставка до офис на Econt или Speedy, уверете се, че посочвате адреса на избрания офис по време на предишната стъпка. Важно е да отбележим, че окончателната цена на доставката, може да варира в зависимост от теглото, размера на артикулите във вашата поръчка.

 

За доставка в България цената се определя от общите такси, на двете куриерски фирми и варира между 5 и 12 лева.

Нашата цел е да ви осигурим най-добрата стойност, за да гарантираме приятно пазаруване.

 

При наличие на допълнителни въпроси относно цената на доставката, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време на info@narcista-company.com или чрез нашата контактна форма. Стремим се да ви предоставим най-доброто обслужване и ще отговорим в най-кратък срок. Можете да се свързвате с нас на български или английски език, тъй като приемаме имейли на двата езика.

 

Вашето удовлетворение е наш приоритет и ние сме тук, за да ви помогнем по всякакъв начин.

 

Международни поръчки – ЕС и извън ЕС

Принципът за доставка за страните в Европа и извън Европа в момента е същия. Активно проучваме, за да определим най-добрите решения за доставка по отношение на разходите и времето за получаване, както и да идентифицираме надеждни куриерски компании за гладко преживяване при доставката. Ще ви информираме за налични промени.

 

В момента доставяме до определени страни, освен България. За да видите, дали доставяме до вашата държава, моля, прегледайте падащото меню по време на процеса на плащане. Ако вашата желана държава не е в списъка, любезно ви молим да се свържете с нас чрез имейл на info@narcista-company.com или чрез нашата контактна форма. Екипът ни за обслужване на клиенти ще ви помогне допълнително.

 

Ценим вашата подкрепа и търпение по време на този процес, и с нетърпение очакваме да предложим най-добрите опции за доставка на нашите международни клиенти.

 

Благодарим ви, че избрахте Narcista. Ние сме тук, за да ви помогнем с отговори на всички запитвания, относно международните доставки!

 

Екипът на Narcista Ltd.

 

EN